Natuur & Milieuteam Zuid

Activerende en toegankelijke website

Een prettige groene leefomgeving, die duurzaam is ingericht. Dat is in het kort wat het Natuur & Milieuteam Zuid met jou wil realiseren in Amsterdam-Zuid. Het team biedt advies en informatie, verbindt en ondersteunt in Amsterdam-Zuid.

Activerende en toegankelijke website

De organisatie is op verschillende thema’s actief, zoals beschermde soorten, duurzaam doen, eigen eten telen en meer groen in de stad.

Het ontwerp is gemaakt door Cristel Lit van Lots Of, waarbij de layout en enigszins speelse karakter naadloos aansluit bij de thema’s die het Natuur & Milieuteam Zuid behartigt.

De website staat in het teken van bewonersparticipatie en dat komt tot uiting bij binnenkomst. Op de homepagina komt direct een actueel thema naar voren, waarvoor bezoekers zich kunnen opgeven. Tevens zijn direct de drie meest recente agendapunten zichtbaar die geregeld in het teken staan van cursussen, bijeenkomsten en festiviteiten waarvoor men zich aan kan melden.

De gehele website is helder, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Zo bevat het navigatiemenu slechts 6 labels en blijft het menu altijd in beeld wanneer je door de website scrolt.

Natuur en Milieu inhoud

Benieuwd naar het eindresultaat?