Stine Jensen

Kleurrijke website voor filosoof

Stine Jensen is filosoof en schrijver en programmamaker bij Omroep HUMAN. Ze wilde graag een nieuwe website die makkelijk zelf te beheren was. Verder was het design van haar oude website ietwat gedateerd.

Design

Erika Schneider van DSGN.FRM maakte een fris en kleurrijk design dat wij vervolgens naar HTML en CSS hebben omgebouwd. De call to actions zijn duidelijk vormgegeven zodat het voor de bezoeker makkelijk is om door de website te navigeren. De kleurstelling past een stuk beter bij wat Stine uit wil stralen.

Design website Stine Jensen

"Prettige en soepele samenwerking met prachtig resultaat."

Stine Jensen nieuwspagina

Nieuws

Op de homepage is veel ruimte gemaakt voor het laatste nieuws. Hier ziet de bezoeker in één oogopslag welke programma’s of events er aan komen. De website krijgt er actualiteitswaarde door.

Boekenoverzicht

De website heeft geen webshop, maar die indruk wordt wel gewekt in het boekenoverzicht. Elk boek heeft een detailpagina en een bestelbutton die in een nieuw venster linkt naar een website waar de boeken verkocht worden. Zo biedt zij wel de service van het overzicht en de bestelmogelijkheid, maar hoeft ze zich niet bezig te houden met voorraden en betaalmodules.

Boekenoverzicht Stine Jensen
Contactpagina Stine Jensen

Contact

Door de duidelijke categorisering weet de bezoeker meteen waar en op welke manier hij het beste in contact kan komen met Stine of haar uitgeverij. Hierdoor ontstaat weinig ruis en komen mails meteen op de goede plaats binnen.

Footer

In de footer van de website vind je contactinformatie en de social media-volgbuttons. Bij alle artikelen vind je social media-deelbuttons. Bezoekers kunnen makkelijk events of artikelen delen met hun volgers of een specifiek persoon wat voor nieuwe leads zorgt.

Footer Stine Jensen

Service

Na de bouw van de website in WordPress hebben we Stine een WordPress training gegeven zodat zij precies weet hoe ze haar website goed kan beheren.

Verder maakt Stine gebruik van ons servicecontract waardoor ze verzekerd is van WordPress-updates, betrouwbare hosting, back-ups van haar website en de mogelijkheid om ons vragen te stellen en klein onderhoud uit te voeren aan haar website.

Benieuwd naar het eindresultaat?