The Study Road

Service met versnelling

Het idee voor de non-profit organisatie ‘Stichting The Study Road’ is in 2008 ontstaan nadat oprichtster Joya van Hout 12.000 kilometer fietste van Cairo naar Kaapstad tijdens de Tour d’Afrique.

Service met versnelling

Joya bracht verschillende (studie)periodes in het buitenland door en ontdekte dat het combineren van een internationaal onderwijsprogramma met een fietsreis de ultieme studiewijze is.

Daarnaast ontstaat er tijdens de reis een netwerk tussen de deelnemers en verschillende (internationale) universiteiten. Met deze gedachte als uitgangspunt is The Study Road in 2011 opgericht. Nu drie jaar na dato en twee edities van de Zijderoute verder ging per augustus 2014 een nieuwe editie van start; De Nederlandse Editie.

The Study Road inhoud

"Go2People is top! In nog geen maand was de website van The Study Road online. Ze begrepen ons verzoek; ‘de website moet gisteren af’. En zelfs na het afronden van de website bleef het team van Go2People dag en nacht bereikbaar om de website te fine-tunen. De service van Go2People heeft niet alleen een goede kwaliteit-prijs verhouding, maar het was vooral ook leuk om met ze te werken. Thanks guys!"

Benieuwd naar het eindresultaat?