Tree Full of Scones

Professionele website voor gevestigd branding bureau

'Growing Meaningful Brands' is de visie van Floortje Lopes van haar branding bureau Tree Full of Scones. Floortje organiseert workshops en biedt verschillende trajecten aan waarin ze samen met een ondernemer kijkt naar een succesvolle positionering van hun merk. Dit doet zij voor bestaande merken, maar ook voor ondernemers die net beginnen met hun eigen onderneming. De oude website voldeed niet meer aan deze visie en daarom besloot Floortje een nieuwe website door Go2People te laten maken.

Events

Tree Full of Scones organiseert regelmatig trainingen en masterclasses, waarin Tree Full of Scones haar klanten na laat denken over hun eigen merk. Zij helpt hen om een succesvol merk te creëren wat grote impact heeft. Wij hebben een pagina gemaakt waarin op een overzichtelijke en heldere manier de beschikbare trainingen en masterclasses staan. Door op één van deze producten te klikken, wordt de bezoeker doorverwezen naar een pagina waarop meer informatie te zien is.

Events Tree Full of Scones
Floortje Lopes

"Werken met Go2People is een erg aangenaam proces. Overzichtelijk, persoonlijk en snel. De service is torenhoog en er werd gedurende het proces continue met mij meegedacht. De flexibiliteit en samenwerking met andere mensen uit mijn team was super. Dat heeft geresulteerd voor mij in een website die er niet alleen goed uit ziet maar ook doet wat het moet doen. Erg fijn! Heel erg bedankt allemaal!"

Leader Brand Intensive

Events – details

Op de detailpagina van een event is meer informatie te lezen over het event. Floortje kan gemakkelijk zelf de inhoud van deze pagina aanpassen, denk bijvoorbeeld aan de datum. Onderaan elke pagina is een button geplaatst waarop de bezoeker van de website direct een plaats kan boeken voor het desbetreffende event.

iDEAL-koppeling

Wij hebben voor elk evenement een formulier aangemaakt en dat gekoppeld met iDEAL. Op deze manier kunnen bezoekers van de website gemakkelijk een plek reserveren. Waar voorheen dit op een aparte pagina gerealiseerd was, is het nu allemaal geïntegreerd in één website. Floortje heeft hier dus geen omkijken naar. Ook kan zij gemakkelijk een lijst van deelnemers uitdraaien en meenemen naar het evenement.

iDeal koppelong Tree Full of Scones
Blogs Tree Full of Scones

Blogs

Floortje wilt het met het schrijven van blogs lezers informeren en inspireren om zelf aan de slag te gaan met hun eigen merk. Hiermee laat ze zien dat ze expert is op het gebied van branding, wat weer betrouwbaarheid afgeeft bij de bezoeker. Plus het is een goede manier om meer bezoekers naar je website te genereren vanuit Google.

Portfolio

Floortje heeft in de loop der jaren al hele mooie, succesvolle merken mogen creëren. Op de homepage is een overzicht te zien van een greep van deze succesvolle merken. Onderaan de portfolio afbeeldingen is een slider te zien waarin klanten aan het woord zijn. Ook hiermee wordt haar expertise bevestigd. Immers werkt het beter wanneer potentiële klanten referenties lezen van andere klanten dan van Floortje zelf!

Portfolio Tree Full of Scones

Benieuwd naar het eindresultaat?