Content management

15,- per pagina

Content management voor MKB- en ZZP’ers

Ben jij een ondernemer en wil je niet te veel tijd kwijt zijn aan het plaatsen van content (zoals blog- of nieuwsberichten) op jouw website? Of ligt het werken met een online content managementsysteem (CMS) op jouw website je niet? Dan is onze content management service een must voor jou.

Content management houdt in dat wij teksten en afbeeldingen voor jou op jouw website plaatsen. Jij levert een stuk tekst en foto’s aan simpelweg via de mail en wij zetten het op de correcte plaats. Stressvrij en zonder gedoe. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en weet je zeker dat jouw website altijd up to date is én er professioneel uitziet (wat goed is voor jouw vindbaarheid en zichtbaarheid in Google!). Wil je nog meer tijd besparen en heb je liever dat wij ook de content schrijven? Ook daar helpen we je graag bij.

Lees meer over de mogelijkheden van content management 

Wat kan je verwachten van contentbeheer bij Go2People?

 • Een team van content managers, developers en marketeers die jouw teksten op de juiste plaats op de website zetten. Vakkundig, snel en esthetisch.
 • Service & support van onze programmeurs – staat een afbeelding of tekst niet goed op de website? Wij lossen het voor je op.
 • Flexibele en moderne contactmogelijkheden – wij staan voor jou klaar via ons 020-nummer, onze support-desk via de mail en op ons kantoor aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam.
 • Transparante prijzen – voor slechts €15,- per pagina vullen wij jouw content. Of je maakt gebruik van content management als onderdeel van de Strippenkaart die je kunt afnemen. Bij een Strippenkaart koop je een pakket voor een x aantal uur bij ons in, waardoor je in één keer van een reeks aan services gebruik kunt maken. Denk aan social media marketing, contentbeheer en het opstellen van nieuwsbrieven. Om startende ondernemers op weg te helpen ontvangen ZZP’ers de 50% korting op het reguliere uurtarief.
 • Advies over blogonderwerpen op basis van een zoekwoorden analyse (SEO-termen) die aansluiten op jouw website – hierdoor wordt jouw website beter vindbaar op Google, dus ook beter vindbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Waarom is het nuttig om content management uit handen te geven?

 • Je bespaart kostbare tijd die je zelf aan je onderneming kunt besteden.
 • Bij content management wordt er gezorgd dat de content op de juiste plek op de site geplaatst wordt. Je hoeft je niet druk te maken over teksten die verspringen, of de verkeerde grootte of kleur hebben. Bij ieder bericht staat ook netjes een afbeelding.
 • Een team van experts zorgt dat jouw content er altijd tip-top uitziet, zodat jij het niet hoeft te doen.
 • Content management uit handen geven stimuleert je ook om actiever aan de slag te gaan met schrijven, waardoor er meer doelgroepgerichte content op je website komt. Wat er weer voor zorgt dat klanten je beter kunnen vinden in zoekmachines zoals Google. Geen zin of tijd in het zelf schrijven van content, maar wel in de voordelen die blogs bieden? Dan helpen wij je graag door ook de content voor je te schrijven.

Het belang van blogs op je website

 • Door blogs te schrijven over onderwerpen waar jouw doelgroep op zoekt, wordt je beter gevonden via zoekmachines door potentiële klanten.
 • In blogs laat je jouw expertise zien, wat resulteert in vertrouwen bij potentiële klanten.
 • Door consistent blogs te plaatsen laat je aan jouw doelgroep zien dat je (online) actief bent als ondernemer.
 • Inhoudelijke blogs bieden meerwaarde voor bestaande klanten, waardoor zij sneller een nieuw product bij je afnemen. Je laat namelijk zien dat je expert bent.
 • Het schrijven van interessante blogs zorgt voor naamsbekendheid van jouw onderneming.

Aanvullingen op content management

Content management is ontzettend nuttig voor je website. Vaak wordt contentbeheer ook naast een aantal andere marketingonderdelen gebruikt. Hierbij kan je denken aan social media beheer en het verzenden van nieuwsbrieven. De blogs of artikelen die je schrijft kan je op verschillende kanalen promoten – zodat elk artikel de optimale aandacht krijgt. Als je bij ons een Strippenkaart afneemt kun je gebruik maken van zowel content management als social media marketing en het versturen van nieuwsbrieven.

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in