Gratis workshop – Doelen stellen voor effectieve websites

Schrijf je nu in voor de gratis workshop Doelen stellen voor effectieve websites! In deze workshop leer je alles over doelen stellen voor je website van de expertcoaches Max en Mark van Improve Your Tomorrow (IYT). Op deze pagina kun je alles lezen over de inhoud, het programma en meer. 

 • Wanneer?
  – Neem contact op met Max en Mark van Improve Your Tomorrow voor meer over de eerstvolgende data van de workshop!
 • Waar? – Zoom (Online)
 • Wat kost het? – Niets
Ik wil mij aanmelden

Best wel overweldigend, zo’n website

Als website-eigenaar en ondernemer kan het optimaal benutten van je website, of überhaupt starten aan een websiteproject overweldigend zijn. Elke week lijkt er weer een nieuwe marketingterm te ontstaan, er bestaan 1001 plugins en je concurrent lijkt het allemaal veel makkelijker af te gaan. Hoe pak je dat nou aan..? Maar, het begint natuurlijk met de vraag ‘Waarom wil je een website bouwen?’ en ‘Wat zijn jouw doelen?’.

In deze workshop leer je hoe je doelen stelt voor de realisatie, het vernieuwen en optimaliseren van jouw website. Je leert wat hiervoor de beste aanpak is en hoe je je doel ook daadwerkelijk kunt realiseren. Een gratis workshop waarmee je jouw online succes kunt behalen of vergroten!

“De meeste ondernemers hebben het al druk genoeg met het runnen van hun bedrijf.”

Je website als tool, niet als doel

Als ondernemer ga je vaak aan de slag met een plan en je doel helder voor ogen. Om concrete resultaten te behalen moet je immers weten welke stappen hiervoor nodig zijn. Deze go-get attitude is dan ook wat een ondernemer definieert. Toch lijkt deze houding niet voor iedereen van toepassing te zijn als het gaat om hun website. Vaak zien ondernemers het hebben van een website als iets wat op een checklist afgekruist moet worden en waar vervolgens niet meer naar hoeft te worden gekeken. Niet zo vreemd natuurlijk, de meeste ondernemers hebben het al druk genoeg met het runnen van hun bedrijf. 

Wij als Go2People Websites en de heren van IYT vinden dit zonde. Uit een website is namelijk veel meer te halen, denk aan een groter klantenbestand, een betere reputatie, of een hogere omzet. Daarom bieden Max Hirschel en Mark Oosenbrug een gratis workshop aan waarin ondernemers doelen leren stellen voor hun website. Met als doel het maximale resultaat uit de website te behalen en online succesvol te worden.. 

Wat een goed doel is, hoe je dit aanpakt en wat de vervolgstappen zijn, zijn vragen die in de workshop beantwoord zullen worden.

IYT en Go2People Websites

Mark en Max zijn ervaren coaches en kennen alle ins and outs van het stellen van doelen, waar ze ondernemers maar al te graag mee helpen. Een effectieve website begint immers met het opschrijven van de juiste effectiviteitsdoelen. Zij bieden deze workshop aan om ondernemers meer grip te geven op wat ze uit hun website willen halen. Het voordeel van het feit dat Max een partner is van Go2People, is dat we onze krachten kunnen bundelen: IYT start het idee en wij van Go2People kunnen je helpen je doelen te realiseren door middel van onze kennisdeling en diensten.

‘Wat kan ik verwachten van de kosteloze workshop?’

Een workshop waarin doelen stellen voor jouw online succes centraal staat. In drie uur tijd krijgen we boven water wat jouw doelen zijn, maken we deze concreet en maak je een plan voor hoe jij meer uit je website kunt halen. De volgende vragen komen onder meer aan bod:

 • Het doel van doelen stellen (waarom eigenlijk?)
 • Hoe stel je goede doelen?
 • Hoe ziet een goed doel voor je website eruit?
 • Hoe ga je van je doel naar een concreet actieplan?
 • Hoe creëer je online succes?
 • Wat is voor jou online succes?

Aanmelden voor de workshop