Het Juwelenschip

Online magazine voor uitgeverij

Go2people Websites maakte is samenwerking met De Ruimte Ontwerpers een nieuwe website in WordPress inclusief webshop, app en bijbehorende MailChimp Nieuwsbrief.

Een filosofische uitgeverij

Het Juwelenschip is een spirituele uitgeverij. Hun website en bijbehorende webshop droegen niet meer bij aan hun filosofie en wens om te groeien. Go2people Websites maakte is samenwerking met De Ruimte Ontwerpers een nieuwe website in WordPress inclusief webshop, app en bijbehorende MailChimp Nieuwsbrief.

Er is met veel aandacht Naar het Functioneel Ontwerp, het design en de uiteindelijke bouw van de website gewerkt, waarbij meerdere feedbackrondes en veel persoonlijk contact hebben geleid tot de website waar Het Juwelenschip zich thuis voelt.

Resultaat: Een online magazine voor levenswijsheid, inspiratie en inzicht.

Juwelenschip ontwerp
Webshop Het Juwelenschip

De webshop

De webshop is ruim vormgegeven, als de bezoeker over een boek ‘muist’ geeft deze wat beweging; een speels effect dat bezoekers aanmoedigt door te klikken. In de shop is een filter aangebracht voor verschillende media. Dit maakt het zoeken voor de bezoeker makkelijk. De bestelling wordt afgehandeld binnen een beschermde (https://) omgeving en een iDEAL-module. Veilig en gebruiksvriendelijk.

Artikelen

Bezoekers kunnen artikelen lezen en vinden via het artikelen-overzicht. Hier staat een filter om het zoeken makkelijk te maken en krijgen bezoekers een helder overzicht van de meest recente artikelen. Deze artikelen zijn gekoppeld aan gerelateerde artikelen om de bezoeker meer informatie te geven op het gebied van hun interesse.

Juwelenschip artikelen

Verjaardagskalender

Op de website staat een verjaardagskalender. Als de bezoeker een leeftijd invult, verschijnt er een bijbehorende boodschap. Deze kan de bezoeker doorsturen naar een willekeurig mailadres. Door de opt-in voor de nieuwsbrief werkt deze functionaliteit goed als lead-generator.

Verjaardagskalender Juwelenschip
Auteurs Juwelenschip

Auteurs

Er is ruimte voor diverse auteurs gemaakt met hun eigen biografie, artikelen en een koppeling met de agenda module voor aankomende lezingen.

MailChimp Juweelmail

De MailChimp nieuwsbrief is belangrijk voor Het Juwelenschip. Op diverse plaatsen op de website kunnen bezoekers zich inschrijven. De Ruimte Ontwerpers maakte het design voor de nieuwsbrief en wij hebben dat omgebouwd naar HTML zodat er een ‘op maat gemaakte’ template binnen het MailChimp-account van Het Juwelenschip is gerealiseerd. Hierdoor ziet elke nieuwsbrief er ongeveer hetzelfde uit en is het template makkelijk in te vullen door de gebruiker.

Juweelmail

Benieuwd naar het eindresultaat?