Corporate story

Wij zijn Go2People. Een digital agency voor strategie, webdesign en webdevelopment. Als online partner helpen wij impactmakers hun online ambities waar te maken.

Noem ons idealisten. We geloven namelijk dat de wereld een betere plek kan worden. Als digital agency creëren we daarom digitale oplossingen waarmee we organisaties ondersteunen in hun missie. Van kleine bedrijven met grote ambities tot overheden en door idealen gedreven ondernemingen en ngo’s.

Vanuit onze drive om dingen te verbeteren, doorgronden we de behoeften van mensen. Want daar begint elk digitaal vraagstuk mee: de eindgebruiker. Een website, platform, database of andere digitale oplossing dient zich te vormen naar de mens. Niet andersom. Vanuit die gedachte maken we informatie voor iedereen toegankelijk en creëren we nieuwe mogelijkheden. Zo realiseren we samen met onze klanten vooruitgang.

Dat we daar alle benodigde expertise voor hebben? Dat spreekt voor zich. Zelfs de meest complexe technische vraagstukken kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Daar kun je van op aan. Het verschil maken we met hoé we de dingen doen. We zeggen wat we denken. Geven eerlijk en realistisch advies. En je kunt altijd op ons rekenen.

Snel scoren? Daar bedanken we voor. Liever zetten we in op een langdurige relatie met opdrachtgevers. Net als zij, omdat ze op ons kunnen bouwen. We zijn sociaal, mensgericht en persoonlijk. Plus: we zijn maatschappelijk betrokken én werken volledig CO2-neutraal. Dat is wat je van ons mag verwachten. En waar je ons aan mag houden. Samen maken we impact. En werken we stap voor stap aan een betere wereld.