MOC 't Kabouterhuis

Kleurrijke website voor MOC 't Kabouterhuis

Medisch Orthopedagogisch Centrum ‘t Kabouterhuis helpt gezinnen met jonge kinderen. Om ouders en zorgprofessionals de informatie te geven die zij nodig hebben, maakten wij een nieuw ontwerp voor Kabouterhuis.nl.

Twee Doelgroepen

De website heeft twee totaal verschillende doelgroepen, namelijk ouders en zorgprofessionals. Beiden kunnen makkelijk via de filiaal-finder een vestiging in de buurt opzoeken. In het prominente hoofdmenu kunnen ze snel een keuze maken. De groene en blauwe terugkerende hoofdkleuren maken het onderscheid duidelijk tussen de twee doelgroepen.

Doelgroepen Kabouterhuis

"Medisch Orthopedagogisch Centrum (MOC) ’t Kabouterhuis heeft een kleurrijk en aantrekkelijk visitekaartje gekregen met de nieuwe website die we samen met Go2People hebben gemaakt. Passend bij de veelzijdigheid van de gezinnen en professionele hulpverleners die ’t Kabouterhuis via deze website moeten kunnen ontdekken. De samenwerking met Go2People was goed: vriendelijk en servicegericht."

Realisatie Kabouterhuis

Realisatie

Voor het ontwerp is Maarten van Enkhuizen van de Ruimte Ontwerpers verantwoordelijk. Go2People heeft zijn ontwerp pixel perfect omgezet naar responsive HTML en CSS en vanuit WordPress kunnen medewerkers van ’t Kabouterhuis de website eenvoudig beheren.

Vacatures en MailChimp

Wie dit wil en zijn e-mailadres achterlaat, wordt op de hoogte gehouden van nieuw geplaatste vacatures. Achtergelaten e-mailadressen komen automatisch op de MailChimplijst terecht en MOC ’t Kabouterhuis kan zo makkelijk potentiële collega’s informeren.

Vacatures en Mailchimp Kabouterhuis

Mobiel

De eerste weken nadat de nieuwe website online is gegaan laten direct al zien dat 47,9% van de bezoekers kabouterhuis.nl bezoekt met een mobiel apparaat. Door het grote, heldere en ook kindvriendelijke font is de website op mobiel optimaal te gebruiken.

Vanzelfsprekend is het ontwerp volledig responsive en toont het fijn en helder op alle apparaten.

Mobiel Kabouterhuis mockup

Benieuwd naar het eindresultaat?