LearnDash website: Online trainingen maken

Offerte: Op aanvraag

Wil jij online trainingen, opdrachten of cursussen maken voor geïnteresseerden of klanten? Dan is een LearnDash website wat jij nodig hebt. Met een LearnDash website kan je namelijk gemakkelijke digitale (video)cursussen aanbieden aan jouw klanten, betaald of onbetaald.

Maak indrukwekkende trainingen, zonder grenzen. Maar met alle technische mogelijkheden die je maar kunt wensen. Dát is LearnDash. Gebruiksvriendelijk, snel en efficiënt. Met deze WordPress-uitbreiding ben jij je concurrentie alvast een stap voor.

Wat kan je verwachten van een LearnDash website?

 • Een gebruiksvriendelijke website waarin je makkelijk cursussen kunt toevoegen, bewerken en/of verkopen.
 • Integratie van de huisstijl van jouw organisatie in de LearnDash website.
 • Mogelijkheid om de voortgang van deelnemers te volgen in het systeem.
 • Optie om certificaten, punten en badges aan deelnemers uit te reiken.
 • Koppeling met externe systemen zoals WooCommerce, ActiveCampaign en Moneybird.
 • Mogelijkheid om cursussen met meerdere niveaus te maken met geavanceerde quiz-opties en opdrachten.
 • Gebruikers kunnen profielen aanmaken waarmee zij op jouw website zich kunnen inschrijven voor trainingen en cursussen.
 • Optie om een passief inkomen te genereren door een cursus te publiceren, die vervolgens voor een constante inkomstenbron kan zorgen.
 • Klanten kunnen wanneer het hun uitkomt jouw training of cursus bekijken.
 • Je ontvangt van ons een inbegrepen WordPress en LearnDash training over hoe je het LearnDash systeem kunt gebruiken.

Online aanbod: de toekomst van kleine én grote ondernemers

Als ondernemer wil je dat jouw klanten op een toegankelijke manier kunnen leren van wat jij te bieden hebt. Met een LearnDash website maak je dat mogelijk. Fysieke trainingen kunnen voor geïnteresseerden namelijk erg prijzig zijn. Daarnaast kost het jou als ondernemer veel tijd om op verschillende plaatsen dezelfde cursus te geven. Met een LearnDash website kan je een video- of tekstuele training maken en uploaden – waarna geïnteresseerden deze alleen maar hoeven aan te klikken (en eventueel te betalen). Hierdoor bespaar je veel tijd én is de cursus dag en nacht beschikbaar voor degenen die deze willen bekijken. Daarnaast is een online training een laagdrempelige manier voor potentiële klanten om met jouw vakvrouw- of vakmanschap kennis te maken.

Ook maakt LearnDash het gemakkelijk om de voortgang van de deelnemers automatisch bij te houden. Zo weet je als ondernemer in een oogomslag wie er zich in welke fase van de training bevindt. Het uitreiken van certificaten en badges is ook te koppelen aan bepaalde momenten in de cursus. Heeft leerling Youssef bijvoorbeeld 75% van de training voltooid, dan krijgt hij automatisch badge X. Digitalisering is een belangrijk onderdeel van de toekomst van leren. Grijp daarom nu de kans aan op de online stap te maken.

Voor wie is een LearnDash website interessant?

 • Coaches die hun klanten graag meerwaarde willen bieden middels een online training. Een dergelijke training zou bijvoorbeeld een mooie aanvulling kunnen zijn op een bijbehorend werkboek.
 • Kleine bedrijven die hun medewerkers graag in-house extra kennis willen bieden aan de hand van online cursussen.
 • Cafés die online bier- of wijnproeverijen willen aanbieden.
 • Koks die graag online kookcursussen zouden willen aanbieden.
 • Muziekdocenten die naast hun fysieke lessen ook hun leerlingen online oefeningen en opdrachten willen meegeven.
 • Kortom: eigenlijk iedereen die graag online trainingen of cursussen wil aanbieden.

Is een LearnDash website misschien iets voor jouw organisatie?

Leuk! Wij helpen je graag verder. Wil je weten of een website zoals deze voor jouw bedrijf geschikt is? Wil je een offerte ontvangen met daarin details? Of kom je graag eerst op de koffie om kennis te maken en ideeën uit te wisselen? Dat kan! Bel Gijs op telefoonnummer 020 737 03 78 of vul je gegevens in het formulier hiernaast in en wij bellen jou.

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in