Marktplaats

Offerte: Op aanvraag

Wil je een op maat gemaakt systeem om vraag en aanbod met elkaar in contact brengen? Dan is een marktplaats website geknipt voor jou! 

Met een marktplaats website krijg je een compleet op maat gemaakte website inclusief database, inlogsysteem en filterfuncties, afgestemd op jouw wensen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We brengen graag je ideeën in kaart na een verkennend gesprek. Vul het formulier hier rechts in om dit gesprek in te plannen.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een overzichtelijke marktplaats
  • Met een snelle laadsnelheid
  • Waarin het simpel is om aanbod op te zoeken en te vinden
  • Goede leesbaarheid van de website op desktop, iPad en mobiel
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines (zoals Google)
  • Makkelijk beheer dankzij de Django beheersomgeving
  • Een training in het beheren van je website
  • Onze service en support

Hoe zien onze marktplaatsen eruit?

We leveren de marktplaats standaard met

Hoe maken we de accounts?

Bezoekers maken zelf accounts aan. Hieraan kunnen, door jullie, voorwaarden worden gesteld. Wanneer ze zijn ingelogd, is er extra informatie zichtbaar voor de ingelogde gebruikers. Jullie kunnen hierin notificaties tonen en verdere berichtgeving neerzetten. Ook kunnen jullie zelfs (terugkerende) betalingen koppelen aan deze accounts.

Wil je dat gebruikers zelf ook items kunnen indienen? Dan worden deze pas geplaatst na goedkeuring van de admin beheerder.

Wat kan er nog meer?

Voor deze en overige aanvullende onderdelen zijn natuurlijk wel extra investeringen nodig. Vraag naar details.

Wat kan er niet?

The sky is the limit. Uitbreidingen op maat zijn mogelijk. Wij brengen helder in beeld welke kosten er gemoeid zijn met welke uitbreidingen en adviseren je graag zodat je kostenefficiënt zoveel mogelijk voordeel hiervan hebt.

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in