Afgelopen februari publiceerden wij het blogartikel “De ideale website voor advocatenkantoren“. Naar aanleiding van een onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder ruim 60 websites van advocatenkantoren in Amsterdam. Conclusie van dit onderzoek is dat veel van deze websites een gedateerd uiterlijk hebben, niet helder zijn opgebouwd en daardoor ook niet bijdragen aan de marketing en dienstverlening. Hierdoor lopen deze advocatenkantoren klanten mis.

Mr. Online en BNR Radio

Mr. Online, website voor juristen, was zo vriendelijk om ons artikel op hun website te plaatsen. Ook BNR Radio pakte ons onderzoek en blogartikel op. We hebben veel reacties gehad, veelal positief, wat ook heeft geresulteerd in veel gesprekken met advocatenkantoren. Leuk, omdat dit ons ook weer nieuwe inzichten oplevert.

Teruglezen en beluisteren

Het artikel op Mr. Online kun je hier terugvinden en het fragment van de nieuwsuitzending kun je via deze link beluisteren.

E-book: “De ideale website voor advocatenkantoren”

Tevens hebben wij het blogartikel ook uitgegeven als e-book. Via onderstaande button kun je deze downloaden.

Download E-book

Geen reacties

Laat een reactie achter