Wie jarig is trakteert! Voor alle klanten en partners €12,50 naar het goede doel.

Feest: we bestaan 12,5 jaar!

Go2People Websites bestaat dit jaar 12,5 jaar! We zijn ontzettend blij met het vertrouwen dat we van honderden bedrijven en organisaties hebben gekregen om hen te ondersteunen en alle mooie herinneringen die we in deze tijd hebben opgedaan.

Feest vieren doe je niet alleen! We zouden heel graag met jullie samenkomen, maar dat verschuiven we graag door naar ergens in de toekomst. Wat nu wél kan is samen een bijdrage leveren aan een betere wereld. We doen dit graag door een goed doel naar jouw wens te ondersteunen.

Zevenendertig jaar geleden

Zevenendertig jaar geleden kregen we een computer thuis en programmeerde ik, Wim, voor het eerst in BASIC. Nooit gedacht dat ik jaren later hier zou staan. Nog steeds maak ik graag mooie digitale producten, ik ben daarom heel blij dat we daarmee telkens een stap vooruit zetten in het creëren van een betere wereld.  Al 12,5 jaar lang. 🙂  Op naar de volgende 12,5 jaar!

Doneeractie

Als je klant of partner van ons bent, of wilt worden, vul dan hieronder je gegevens in in het formulier! Dan doneren wij namens jou €12,50 aan Human Rights WatchOxfam Novib of Natuurmonumenten. Dat is onze traktatie aan jou. Graag steunen we namens jouw organisatie een goed doel.

Deze actie is niet meer actief!

Met trots kunnen we mededelen dat we €550,- aan ‘donaties’ hebben opgehaald. Wat nog mooier is, is dat we dit bedrag hebben verdubbeld naar €1100,-! De helft van de donaties waren voor Natuurmonumenten, 25% voor Human Rights Watch en 25% voor Oxfam Novib.

Aan iedereen die heeft meegedaan: bedankt!

Meer informatie

De doneeractie is bedoeld voor (potentiële) klanten en partners van Go2People Websites BV. De actie loopt vanaf 11 september 2020 tot 1 januari 2021. In januari maken we de totaalbedragen over naar Human Rights WatchOxfam Novib en/of Natuurmonumenten. Dan hoor je ook van ons welke bedragen we hebben gedoneerd.

Bedankt voor jullie steun de afgelopen 12,5 jaar!

Geen reacties

Laat een reactie achter