Content management

Afspraak maken

Professioneel content beheer voor je website

Bij het ontwikkelen van websites en online platforms streven we ernaar om jou volledige controle te geven over de inhoud. We maken het eenvoudig om teksten aan te passen, afbeeldingen toe te voegen of bestaande content te bewerken, zonder dat daar uitgebreide technische kennis voor nodig is. We begrijpen echter dat niet iedereen de tijd heeft om dit zelf te doen, en daarom bieden we volledige ondersteuning. Of je nu wat extra begeleiding nodig hebt bij het bepalen van de onderwerpen, of het volledige content management uit handen wil geven; wij staan voor je klaar. Ons doel is om jou te ontlasten, zodat jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van je organisatie.

Wat kan je verwachten van contentbeheer bij Go2People?

 • Een team van content managers, developers en marketeers die jouw teksten op de juiste plaats op de website zetten. Vakkundig, snel en esthetisch.
 • Service en support van onze programmeurs – staat een afbeelding of tekst niet goed op de website? Wij lossen het voor je op.
 • Flexibele en moderne contactmogelijkheden – wij staan voor jou klaar via telefoon en e-mail maar je bent ook welkom op kantoor!
 • Transparante prijzen – voor een vast bedrag per pagina vullen wij jouw content. Of je maakt gebruik van een strippenkaart. Bij een strippenkaart koop je een aantal uur bij ons in, waardoor je in één keer van een reeks aan services gebruik kunt maken.
 • Advies over blogonderwerpen op basis van een zoekwoorden analyse (SEO-termen) die aansluiten op jouw website – hierdoor wordt jouw website beter vindbaar op Google, dus ook beter vindbaar voor jouw (potentiële) klanten.

Waarom content management uit handen geven?

 • Je bespaart kostbare tijd die je zelf aan je onderneming kunt besteden.
 • Bij content management wordt er gezorgd dat de content op de juiste plek op de site geplaatst wordt. Je hoeft je niet druk te maken over teksten die verspringen, of de verkeerde grootte of kleur hebben. Bij ieder bericht staat ook netjes een afbeelding.
 • Een team van experts zorgt dat jouw content er altijd tip-top uitziet, zodat jij het niet hoeft te doen.
 • Content management uit handen geven stimuleert je ook om actiever aan de slag te gaan met schrijven, waardoor er meer doelgroepgerichte content op je website komt. Wat er weer voor zorgt dat klanten je beter kunnen vinden in zoekmachines zoals Google. Geen zin of tijd in het zelf schrijven van content, maar wel in de voordelen die blogs bieden? Dan helpen wij je graag door ook de content voor je te schrijven.

Het belang van blogs op je website

 • Door blogs te schrijven over onderwerpen waar jouw doelgroep op zoekt, wordt je beter gevonden via zoekmachines door potentiële klanten.
 • In blogs laat je jouw expertise zien, wat resulteert in vertrouwen bij potentiële klanten.
 • Door consistent blogs te plaatsen laat je aan jouw doelgroep zien dat je (online) actief bent als ondernemer.
 • Inhoudelijke blogs bieden meerwaarde voor bestaande klanten, waardoor zij sneller een nieuw product bij je afnemen. Je laat namelijk zien dat je expert bent.
 • Het schrijven van interessante blogs zorgt voor naamsbekendheid van jouw onderneming.

Aanvullingen op content management

Content management is ontzettend nuttig voor je website. Vaak wordt contentbeheer ook naast een aantal andere marketingonderdelen gebruikt. Hierbij kan je denken aan social media beheer en het verzenden van nieuwsbrieven. De blogs of artikelen die je schrijft kan je op verschillende kanalen promoten – zodat elk artikel de optimale aandacht krijgt. Als je bij ons een Strippenkaart afneemt kun je gebruik maken van zowel content management als social media marketing en het versturen van nieuwsbrieven.