Strippenkaart

Afspraak maken

Efficiënte en transparante ondersteuning

Een strippenkaart is een flexibel en transparant systeem waarmee je op een efficiënte manier gebruik kunt maken van onze expertise. Strippenkaarten starten al vanaf een aantal uur en we houden de gewerkte tijd per minuut bij. Strippenkaarten verlopen niet en je kunt op elk gewenst moment gebruik maken van onze diensten. Bovendien bieden we volledige transparantie door gedetailleerde overzichten te delen waarop alle gewerkte tijd, de betrokken teamleden en de specifieke werkzaamheden vermeld staan. Hierdoor behoud je volledige controle over het budget. Als de strippenkaart bijna is verbruikt, communiceren we dit zodat je op de hoogte blijft van je tegoed.

"Wat een enthousiast, creatief en meedenkend team van Go2People! De samenwerking heb ik als bijzonder prettig ervaren!"

Mirella van Pol | Eigenaar
Help ’n Handje

Website aanpassingen via een strippenkaart

Kleine wijzigingen aan je website – als je bijvoorbeeld een extra item op de voorpagina wilt toevoegen, of een aanpassing van de weergave op een bepaalde pagina. Ook kan je denken aan een cookiemelding, het plaatsen van een privacyverklaring of een pop-up op de homepagina.

Service en support – voor wanneer je vragen hebt over je website of bepaalde aanpassingen. Onze developers en online adviseurs staan voor je klaar om alle eventuele problemen op te lossen. Het gaat er ons om dat je dúrft te groeien, je website doorontwikkeld, zonder continue aan de kosten te hoeven denken. Samen kunnen we jouw online succes laten groeien!

De voordelen van de strippenkaart

  • Alles-in-een – zowel aanpassingen aan je website als online marketing vallen onder de strippenkaart. Hierdoor zijn alle online kanalen van jouw bedrijf altijd in topstaat.
  • Snel, deskundig en efficiënt – wij voeren jouw wensen direct door zodat je de strippenkaart zo lang mogelijk kunt gebruiken en er geen uren verloren gaan aan het maken van offertes.
  • Kostenbesparing – het afnemen van losse services kost meer in financiën en in tijd.
  • Onze service en support – er staat een team van experts voor je klaar als je het nodig hebt die precies weten hoe jouw online omgevingen in elkaar steken.

Goed om te weten

De strippenkaart is onbeperkt houdbaar. Wel vind er elk jaar een herberekening van het uurtarief plaats op basis van de gemiddelde inflatie van dat jaar. 

Bij een beëindiging van een contract is het resterende saldo op de strippenkaart niet restitueerbaar. In het geval dat er voor meerdere websites strippenkaarten actief zijn, kan saldo wel worden overgeplaatst tussen strippenkaarten van eenzelfde eigenaar. Meer weten? We beantwoorden je vraag graag!