Database

Afspraak maken

Database

Een robuuste en toegankelijke database is de ruggengraat van veel organisaties. Onze op maat gemaakte databases ontwerpen en bouwen we geheel op maat, zodat ze naadloos aansluiten op de specifieke behoeften en bedrijfsprocessen van jouw organisatie. We focussen op overzichtelijkheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid en bieden zeer efficiënte oplossingen.

Of het nu gaat om het aanmaken van specifieke categorieën of het implementeren van geavanceerde filters, wij nemen stemmen de gehele database af op jouw wensen. We investeren daarom tijd in het volledig begrijpen van de workflow en de gebruikers.

Kortom, onze op maat gemaakte databases zijn niet alleen bedoeld om gegevens op te slaan, maar ook om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen.

Eigenschappen van onze databases

Met een gestroomlijnd en intuïtief ontwerp bieden we een goed overzicht van gegevens, waardoor gebruikers snel de benodigde informatie kunnen vinden. De krachtige zoekfuncties is het mogelijk om op een snelle en effectieve manier door enorme hoeveelheden data te navigeren. Bovendien garandeert de snelle laadsnelheid een goede ervaring.

Wij leveren databases met

  • Een Django content management systeem voor het beheer
  • Een onbeperkt aantal pagina’s
  • Een koppeling met Google Analytics
  • Een koppeling met nieuwsbrieven
  • Nog veel meer opties

Hoe maakt iemand dan een account aan?

Bezoekers maken zelf accounts aan. Hieraan kunnen, door jullie, voorwaarden worden gesteld. Wanneer ze zijn ingelogd, is er extra informatie zichtbaar voor de ingelogde gebruikers. Jullie kunnen hierin notificaties tonen en verdere berichtgeving neerzetten. Ook kunnen jullie zelfs (terugkerende) betalingen koppelen aan deze accounts.

Wil je dat gebruikers zelf ook items kunnen indienen? Dan worden deze pas geplaatst na goedkeuring van de admin beheerder.

Wat kan er nog meer?

  • Wil je de database uitbreiden met bijvoorbeeld een facturatie systeem, zoals MoneyBird of Exact Online? Dat kan!
  • Wil je content importeren vanuit Excel? Ook daar kunnen wij voor zorgen.
  • Of wil je PDF’s genereren of mobiele applicaties? Zelfs dát kunnen we voor je regelen!