Hosting en onderhoud

Afspraak maken

Service en hosting in Amsterdam

Bijna alle websites die wij ontwikkelen draaien op onze eigen hoogwaardige servers bij Greenhost. Als eigenaar van deze servers hebben wij te allen tijde directe toegang tot de websites die we hosten, waardoor wij onmiddellijk paraat staan om je te assisteren wanneer nodig.

Voor onze servers staat snelheid, privacy, toegankelijkheid en duurzaamheid centraal. Onze servers draaien dan ook op Nederlandse windenergie. We zorgen dus niet alleen voor snelle en betrouwbare hosting, maar ook een duurzame digitale toekomst.

De snelste laadtijd voor jouw website

Wist je dat elke extra seconde die jouw website nodig heeft om te laden, het risico op bezoekersverlies vergroot? Bij ons profiteer je van servers met snelle software en ruim geheugen, waardoor de laadtijd van jouw website aanzienlijk sneller is dan het gemiddelde. Deze snelheid is essentieel, want het verhoogt niet alleen de tevredenheid van bezoekers, maar zorgt er ook voor dat ze langer op jouw website blijven.

Website updates en onderhoud

Ten minste eens per maand controleren wij of er CMS en plugin updates beschikbaar zijn. Deze voeren we standaard door aan je website, om deze tegen eventuele hackers te beschermen. Van de database maken we iedere dag een back-up. Daarnaast nemen we beveiligingsmaatregelen, monitoren we foutmeldingen en lossen deze ook op. Kortom, we zorgen ervoor dat je website altijd in perfecte staat is en doet wat jij wilt. Het kan goed zijn dat je na verloop van tijd aanpassingen wilt maken aan je website. Bijvoorbeeld een andere inrichting of het toevoegen van functionaliteiten. Door je website ook bij ons te hosten kunnen we dit snel en gemakkelijk doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over foutmeldingen, een website die niet mee lijkt te werken en andere hoofdpijndossiers. Wij regelen het voor je. Als je niet kunt inloggen, of er gaat iets anders niet helemaal goed op hosting-gebied, dan staan onze programmeurs voor je klaar om het op te lossen. Je kunt dan contact opnemen via de mail, of via de telefoon. Wij staan voor je klaar – ongeacht welke soort Service Level Agreement bij ons hebt lopen.

Duurzame hosting

Wij zetten ons al sinds onze oprichting in voor het milieu op allerhande manieren. Daarom is de hosting bij Go2People CO₂-neutraal. Wij compenseren de uitstoot van onze servers en gebruiken zoveel mogelijk groene stroom. De IT-sector is mondiaal verantwoordelijk voor veel milieuvervuiling en dit zal waarschijnlijk alleen maar toenemen, zeker sinds de coronacrisis veel bedrijven in de cloud gaan werken. Wij breken met dit patroon door te hosten bij Greenhost en daarom kun je bij ons ‘groen hosten’ met een gerust hart voor mens, dier en natuur. Meer over wat wij doen aan duurzaamheid lees je in dit blog.

Ondersteuning bij storingen door SMS bewaking

Wanneer er een storing is aan je website worden we hier meteen van op de hoogte gebracht door middel van een SMS-service. Zo kunnen we direct actie ondernemen en hebben we binnen no-time je website weer op de rails. Ook buiten kantooruren zijn we hiervoor bereikbaar.

Service Level Agreement (SLA)

Alle afspraken zijn vastgelegd in ons servicecontract, oftewel een Service Level Agreement (SLA). Hierdoor heb je in één overzicht helder wat je van onze dienstverlening mag verwachten. We hanteren een flexibele aanpak dus het servicecontract is maandelijks opzegbaar. Er zijn verschillende serviceniveaus mogelijk, afhankelijk van de grootte van jouw organisatie en website.

Service niveau 1

Deze gedeelde, betrouwbare hostingomgeving is een ideale optie voor websites met minder intensief verkeer.

Service niveau 2

Niveau 2 houdt in dat jouw website wordt gehost op een eigen, compacte server met 2 CPU-cores. Op deze server is dus alleen jouw website gevestigd, waarbij server updates en systeembeheer vanzelfsprekend zijn inbegrepen.

Service niveau 3

SLA niveau 3 biedt 24 inclusieve uren voor extra services. Deze tijd besteden we aan het reguliere onderhoud van de website en het oppakken van supportvragen.

Service niveau 4

Niveau 4 is op maat gemaakt. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.