Jenny eet worteltaart bij Go2People

BNI Stories – Jenny Schavemaker

29 JULI 2020 – Jenny werkt inmiddels al bijna drie maanden bij Go2People Websites. Elke vrijdagochtend is ze ook te vinden bij BNI, dé grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld. Daar ontbijt ze (wegens Corona vanachter haar laptop), inspireert en vertelt ze over haar werk en hoe ze ondernemers verder wil helpen.

Afgelopen week had ze het ineens over worteltaart (wie houdt er niet van :-). Lees verder en kom er achter hoe Go2People te vergelijken is met deze heerlijke taart.

Je zit sinds 1 mei bij Go2People en wij hoorde dat je een voorliefde hebt voor worteltaart? Hoe zit dat nou?

Ha ja! Ik hou ontzettend van worteltaart :-)! Lekker met vers geraspte wortel en natuurlijk een dikke laag zoete cream cheese frosting!

En dat is meteen wel een goede vergelijking om te maken met Go2People Websites. Denk je maar eens in: je hebt zo’n lekker stuk taart voor je hebt, maar bedenk ook vooral wáár je zit. Je hebt van die worteltaarten zie ze in chique restaurants voorschotelen. Waar je je dan weer in je panty en colbert moet hijsen. Met misschien wel een goud gespoten walnoot bovenop je taartpunt.

Máár, en daar ben ik zelf veel meer van, stel je voor dat je aan een klein tafeltje in een gezellige brasserie zit met dát stuk taart. Waar de frosting langs de randen druipt en waar ze hét geheime ingrediënt hebben toegevoegd, namelijk kardemom! Ik weet niet of jullie dat ooit hebben geproefd, maar voor mij maakt dat écht duidelijk dat ze op deze plek snappen hoe een kwalitatief goede worteltaart moet smaken, maar ook waar ik me ook thuis voel en gerust met mijn vinger een lik van die frosting kan nemen :-).

Maar.. waar wil je precies heen met de taart?

Nou kijk, Go2People Websites kun je dus goed vergelijken met die laatste plek: Go2People is namelijk een low key, gezellig club mensen die wéten wat kwaliteit is. We zijn super toegankelijk en kunnen dus voor iedereen een website bouwen. En nee niet voor €50,-., maar het begint al bij €1.250,- voor bijvoorbeeld een startende ondernemer. Maar ook ook MBO-instelling die voor misschien wel €60.000,- een online lesomgeving wil laten ontwikkelen, zijn wij de geschikte webpartner.

Maar met wie ik dus zelf graag een vorkje zou prikken, en dus binnen mijn functie bij Go2People naar op zoek ben, dat zijn ondernemers die daar precies tussenin zitten. 

Stel je bent een coach en je hebt een aantal cliënten, maar verder geen ambitie om 26 psychologen in dienst te nemen, dan past een starterswebsite prima bij je. Maar als je nú al weet dat je in omvang wilt groeien, dan zal je óók digitaal mee willen groeien. 

Ik zoek dus klanten die al een beetje voeten aan de grond hebben, ambitieus zijn en verder kijken dan morgen.

Met wie prik jij graag een vorkje?

Nou, mijn persoonlijke 3 favoriete klanten zijn:

  1. Concreet Onderwijsproducten, waar we een online leeromgeving voor hebben ontwikkeld.
  2. Kunstuitleen, dat is een soort Airbnb voor het huren en bestellen van inspirerende kunst.
  3. En de laatste. En daar wil ik graag kort iets over vertellen, dat is Fairfood.
    Wat voor mij deze klant zo leuk maakt is dat het een non-gouvernementele organisatie (ngo) is. En ik merkte aan de manier van werken dat het een partij is die heel loyaal is, iets wil doen voor de maatschappij en een no nonsense bedrijfscultuur heeft. En dat past super goed bij ons. We hebben voor hen overigens een business to consumer website ontwikkeld die vertelt hoe zij meewerken aan de overgang naar een duurzaam voedselsysteem. 

Wat is dan jouw kers op de taart?

Ja de kers, of de noten ín de taart! Want ik hou van een mooie mengeling van middelgrote klussen. Waardoor er ruimte is om te bewegen, te groeien, rustig mee te denken en daardoor ook van A-Z betrokken te zijn. 

Ik ben zelf namelijk op mijn best als ik mijn klanten kan ontzorgen, zodat ze kunnen doen waar zíj goed in zijn. Heel graag doe ik ook met samenwerkingspartners, omdat ik geloof dat ieder z’n expertise heeft. En dat is voor mij waar mijn netwerk ook een belangrijke rol speelt.

Tot slot, de icing on the cake: klanten binnen de zorg, het onderwijs en ngo’s zijn voor Go2People Websites klanten waarmee we een loyale samenwerking willen aangaan voor middelgrote en grote maatwerkprojecten.

Kortom, we hebben sowieso die taart. Dus als iemand een kleine, grote, of gigantische website wilt, de basis is altijd goed en ik zou diegene graag willen ondersteunen.

Dank je voor jullie aandacht en eet smakelijk!

Wil jij ook ontzorgt worden? Neem contact met me op en ik help je graag verder.

Jenny Schavemaker | Projectmanager
jenny@go2people.nl
020-7370378