Service & Hosting

Prijs: Afhankelijk van keuze

Service en Hosting in Amsterdam

Vrijwel alle websites die wij bouwen draaien op onze eigen servers. Wat dat betekent? Supersnelle hosting én supersnelle service. Omdat we eigen baas zijn over onze servers hebben we altijd toegang tot je website. Op die manier kunnen we je direct van dienst zijn als je ons nodig hebt.

De beste beveiliging voor jouw website

Bij onze Service & Hosting zit één .nl domeinnaam automatisch inbegrepen. Jouw website bevindt zich op een server van Greenhost. De servers van Greenhost zijn voorzien van 100% duurzame Nederlandse windenergie – en de servers staan ook nog eens op Nederlandse bodem. Greenhost heeft privacy, duurzaamheid, toegankelijkheid en een grensverleggende infrastructuur centraal staan.

Snellere laadtijd van je website

Wist je dat bij iedere seconde die je website langer nodig heeft om te laden, 7% van je bezoekers afhaakt? Wij beschikken over servers met snelle software en veel geheugen. Hierdoor is de laadtijd van jouw website beduidend sneller dan de gemiddelde website. Belangrijk, omdat je bezoekers dan ook langer blijven. Mocht je je website elders laten hosten zal voor ons het doorvoeren van wijzigingen op de website langer duren, omdat we deze aanpassingen dan op een externe server moeten uitvoeren. Kortom: voor de snelste website en service is onze hosting de beste optie.

WordPress updates en technisch onderhoud

Ten minste eens per maand controleren wij of er CMS en plugin updates beschikbaar zijn. Deze voeren we standaard door aan je website, om deze tegen eventuele hackers te beschermen. Van de database maken we iedere dag een back-up. Daarnaast nemen we beveiligingsmaatregelen, monitoren we foutmeldingen en lossen deze ook op. Kortom, we zorgen ervoor dat je website altijd in perfecte staat is en doet wat jij wilt.

Klimaatneutrale hosting

Wij zetten ons al sinds onze oprichting in voor het milieu op allerhande manieren. Daarom is de hosting bij Go2People CO₂-neutraal. Wij compenseren de uitstoot van onze 17 servers en gebruiken zoveel mogelijk groene stroom. De IT-sector is mondiaal verantwoordelijk voor veel milieuvervuiling en dit zal waarschijnlijk alleen maar toenemen, zeker sinds de coronacrisis veel bedrijven in de cloud gaan werken. Wij breken met dit patroon door te hosten bij Greenhost en daarom kun je bij ons ‘groen hosten’ met een gerust hart voor mens, dier en natuur. Meer over wat wij doen aan duurzaamheid lees je in dit blog.

Aanpassingen aan je website

Het kan goed zijn dat je na verloop van tijd aanpassingen wilt maken aan je website. Bijvoorbeeld een andere inrichting of het toevoegen van functionaliteiten. Door je website ook bij ons te hosten kunnen we dit snel en gemakkelijk doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over foutmeldingen, een website die niet mee lijkt te werken en andere hoofdpijndossiers. Wij regelen het voor je.

Ondersteuning bij storingen door SMS bewaking

Wanneer er een storing is aan je website worden we hier meteen van op de hoogte gebracht door middel van een SMS-service. Zo kunnen we direct actie ondernemen en hebben we binnen no-time je website weer op de rails. Ook buiten kantooruren zijn we hiervoor bereikbaar.

Wij staan voor je klaar

Als je niet kunt inloggen, of er gaat iets anders niet helemaal goed op hosting-gebied, dan staan onze programmeurs voor je klaar om het op te lossen. Je kunt dan contact opnemen via de mail, of via de telefoon. Wij staan voor je klaar – ongeacht welke soort Service Level Agreement bij ons hebt lopen.

Service Level Agreement: Level 1

Alle afspraken zijn onder gebracht in een servicecontract, een zogenaamd Service Level Agreement (SLA). Hierdoor heb je in één oogopslag concreet wat je van ons kunt verwachten en waar je voor betaalt. Wij werken wij niet met contracten waar je voor langere tijd aan gebonden bent. Simpelweg omdat wij dat zelf ook nooit prettig vinden. Het servicecontract kun je dus op ieder gewenst moment beëindigen.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende servicecontracten, afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie en de grootte van de website. Service Level 1 betreft hosting op een server waar meerdere websites op zijn geïnstalleerd.

Service Level Agreement: Level 2

Voor €250,- per maand wordt jouw website op een kleine server (2 CPU cores) gedraaid bij Greenhost. Op deze virtuele server (VPS) staat dan alleen jouw website. Serverupdates en systeembeheer zit hier uiteraard bij inbegrepen.

Service Level Agreement: Level 3

Voor €450,- per maand wordt jouw website gedraaid op een grote server (4 CPU cores) bij Greenhost. Op deze virtuele server (VPS) staat dan alleen jouw website. Hier verzorgen we zowel serverupdates en systeembeheer voor.

Daarnaast reserveren we 2 uur per maand (anders gezegd: 24 uur per jaar) om updates te doen. Wanneer er uren over zijn kunnen deze uren worden ingezet voor extra uitbreidingen.

Service Level Agreement: Level 4

Service Level 4 is op maat gemaakt. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact ons op met ons via 020 7370378 of vul het formulier hiernaast in →

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in