Strippenkaart

Vanaf: 600,-

Online marketing en updates aan je website zonder te hoeven nadenken over de kosten?

Je bent ondernemer en hebt net een nieuwe website, of je wilt je bestaande website laten aanpassen. Misschien wil je dat je teamleden een nieuwe foto in hun profiel krijgen, of moeten de teksten worden herschreven en geüpdatet. Wellicht heb je een lange to do list met kleine wijzigingen voor op jouw website, of kun je ook wel wat ondersteuning gebruiken bij de online marketing? Denk aan social media, blogs en nieuwsbrieven.

Waar je ook naar op zoek bent, wij kunnen je verder helpen. Go2People biedt namelijk strippenkaarten aan waarmee we van alles op jouw website en/of social media realiseren binnen de uren van de strippenkaart. Volledig transparant, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Van een punt komma in een stuk tekst, tot een nieuwe header op je homepagina. All-in-one dus!

Lees meer over de mogelijkheden van de strippenkaart 

Wat valt er onder ‘website aanpassingen’ in de strippenkaart?

 • Kleine wijzigingen aan je website – als je bijvoorbeeld een extra item op de voorpagina wilt toevoegen, of een aanpassing van de weergave op een bepaalde pagina. Ook kan je denken aan een cookiemelding, het plaatsen van een privacyverklaring of een Corona pop-up op de homepagina.
 • Service en support – voor wanneer je vragen hebt over je website of bepaalde aanpassingen. Onze developers en online adviseurs staan voor je klaar om alle eventuele problemen op te lossen. Het gaat er ons om dat je dúrft te groeien, je website doorontwikkeld, zonder continue aan de kosten te hoeven denken. Samen kunnen we jouw online succes laten groeien!

Wat valt er onder ‘online marketing’ in de strippenkaart?

 • Social media marketing – aan de hand van jouw input creëren en plaatsen we posts op de gewenste social media kanalen. Wij werken het liefst met LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. Heb je zelf geen inspiratie? Dan kunnen we de copywriting en content creatie ook voor jou uit handen nemen. Hoe drukker de ondernemer, hoe meer wij vaak voor hem of haar doen.
 • Nieuwsbrieven – we onderzoeken samen welke doelgroep de onderneming wilt aanspreken en hoe we die het beste kunnen bereiken. Aan de hand van deze input ontwerpen we een nieuwsbrief die we wekelijks, maandelijks of binnen een andere vaste frequentie versturen. Hierdoor blijf je altijd top of mind bij jouw abonnees en klanten. Jij mailt ons de input, wij zorgen voor de rest.
 • Heb jij advies nodig over de verbetermogelijkheden van de marketing op de website of op het gebied van SEO, Google Analytics en copywriting? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden of het direct afsluiten van een strippenkaart.

De voordelen van de strippenkaart

 • Alles-in-een – zowel aanpassingen aan je website als online marketing vallen onder de strippenkaart. Hierdoor zijn alle online kanalen van jouw bedrijf altijd in topstaat.
 • Snel, deskundig en efficiënt – wij voeren jouw wensen direct door zodat je de strippenkaart zo lang mogelijk kunt gebruiken en er geen uren verloren gaan aan het maken van offertes.
 • Kostenbesparing – het afnemen van losse services kost meer in financiën en in tijd.
 • Onze service en support – er staat een team van experts voor je klaar als je het nodig hebt die precies weten hoe jouw online omgevingen in elkaar steken.

Kosten van de online marketing en website aanpassingen strippenkaart

 • Kleine wijzigingen op basis van de strippenkaart worden op een efficiënte manier opgepakt en verwerkt. Alle punten die twee uur of korter duren vallen binnen de strippenkaart. We communiceren even kort hoeveel minuten we kwijt denken te zijn.
 • De investeringen in een strippenkaart voor 5 uur, 8 uur of 10 uur werk bedragen respectievelijk €600,-, €960,- of €1.200,- excl. BTW.
 • Je kunt op elk moment inzien hoeveel saldo er nog op je strippenkaart staat en waar de gespendeerde tijd aan besteed is.
 • Ook laten we je tijdig weten als het saldo op je strippenkaart bijna afloopt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goed om te weten: voorwaarden strippenkaart

De strippenkaart is onbeperkt houdbaar. Wel vind er elk jaar een herberekening van het uurtarief plaats op basis van de gemiddelde inflatie van dat jaar. 

Bij een beëindiging van een contract is het resterende saldo op de strippenkaart niet restitueerbaar. In het geval dat er voor meerdere websites strippenkaarten actief zijn, kan saldo wel worden overgeplaatst tussen strippenkaarten van eenzelfde eigenaar. Meer weten? We beantwoorden je vraag graag!

Wat bestaande klanten over ons zeggen

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in