Een website met onbegrensde indelingsmogelijkheden

Mindwize

Wat wij hebben gedaan voor Mindwize:

Over Mindwize

Mindwize is een marketingbureau dat de wereld een beetje beter wil maken met data en creativiteit. Hun klanten zijn namelijk vooral goede doelen. Door mensen tot actie aan te zetten, zorgen ze dat hun klanten meer donateurs krijgen. Amref Flying Doctors, ParkinsonFonds en de Hersenstichting zijn enkele voorbeelden van organisaties voor wie zij campagnes hebben gemaakt. Dankzij Mindwize kwamen wij in contact met deze organisaties. Zo hebben wij een email-template gemaakt voor Amref en uitbreidingen gedaan aan de website van de Trombosestichting. Toen Mindwize ons vroeg om hun website te maken, waren we daar natuurlijk erg enthousiast over!

Mindwize logo
Pagina Mindwize

De wensen van Mindwize

Het creatieve marketingbureau kwam naar ons toe met allerlei ideeën. Ze hadden het hele ontwerp zelfs al in hun hoofd zitten. Aan ons de taak om dat te realiseren! Mindwize wenste een flexibele en aanpasbare opbouw van de website, zodat zij in de toekomst de mogelijkheid hadden om zelf gemakkelijk aanpassingen te doen. 

Daarnaast is het doel van de website om nieuwe klanten binnen te halen. De websitebezoekers moeten overtuigd worden dat ze voor fondsenwerving bij Mindwize moet zijn. De hoofdpagina moet dus gelijk aanspreken, en daar hebben we voor gezorgd!

Over Mindwize Go2People

100% responsive

Websites worden altijd responsive gebouwd. Dit houdt in dat de weergave zich aanpast aan het type apparaat: mobiel, tablet of computer. Wanneer zo’n website wordt verkleind, gebeurt het wel eens dat de weergave zich niet goed aanpast. Beelden en tekst staan dan niet meer in de juiste volgorde. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website 100% responsive is; hoe groot of hoe klein je deze ook maakt, de weergave blijft goed. 

We hebben ervoor gekozen om overtuigende video’s op de hoofdpagina te plaatsen. Door deze video’s krijgt de bezoeker letterlijk al een beeld van de organisatie waarmee deze te maken heeft!

Verder beneden op de hoofdpagina staan verschillende blokken. Dat geeft weer hoe we de hele site hebben opgebouwd: uit blokken. Dit resulteerde in een hele flexibele website.

Responsive design Mindwize
Pagina's bewerken Mindwize

Flexibiliteit

Mindwize had de wens om de website gemakkelijk aan te kunnen passen. Daarom hebben we een flexibele pagebuilder voor hen gemaakt. Door het verslepen van blokken kan Mindwize de opbouw van de pagina aanpassen.

De nieuwe website van Mindwize met eigen ogen bekijken? Deze vind je hier!

Benieuwd naar het eindresultaat?