Website make-over

Makkelijk te beheren website voor Concreet Onderwijsproducten

Een informatieve website die bezoekers informeert over de leermiddelen en ontwikkelagenda van Concreet Onderwijsproducten. Concreet maakt en onderhoudt leermiddelen en examens voor bouw- en infra-opleidingen.

Over Concreet Onderwijsproducten

Concreet maakt en onderhoudt leermiddelen en examens voor bouw- en infra-opleidingen. 

De wens van Concreet

De website onderging een flinke transformatie, waarbij niet alleen het ontwerp, maar ook het contentbeheer als cruciaal aspect werd beschouwd. Het doel was een moeiteloze en snelle contentbeheer-ervaring. Daarnaast diende rekening te worden gehouden met diverse gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de website, waarbij het wenselijk was om op meerdere niveaus toegang te geven.

Ontwerp

Voor het ontwerp van deze website hebben we samengewerkt met Nathan Lewis. Er is gekozen voor een eigentijdse uitstraling die de komende jaren relevant blijft. De website is vormgegeven met speelse contentblokken, die een bijna widgetachtig gevoel geven. De verfrissende kleur groen uit het logo is doelbewust verwerkt binnen de website en wordt ook gebruikt als actie kleur.

Elementor

Content aanpassen was nog nooit zo makkelijk! 

Met de real-time editor van Elementor en de vooraf door ons geprogrammeerde blokken houd je de website gemakkelijk up to date. Van tekst schrijven en tekst opmaken tot en met buttons toevoegen en afbeeldingen plaatsen. Alle blokken zijn gemakkelijk in te delen met een drag & dropeditor. Hierdoor krijg je het precies zoals je het wilt hebben.

Doordat de opmaak vastligt per blok en automatisch hierop wordt toegepast, blijft  de huisstijl  gewaarborgd, zelfs na aanpassingen door de klant.

Support pagina

De veelgestelde vragen zijn georganiseerd per onderwerp op de supportpagina. De pagina is opgedeeld in twee hoofdcategorieën: “Veelgestelde vragen” en “Instructies en Handleidingen”. Binnen de laatstgenoemde categorie worden gebruikers voorzien van zowel instructievideo’s als downloadbare handleidingen. Bovendien is er een zoekfunctie geïmplementeerd, waardoor bezoekers eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken.

Het resultaat!

Met trots presenteren wij het eindresultaat: een eigentijdse en informatieve website die zich kenmerkt door gebruiksgemak en eenvoudig beheer. 

Bekijk de website

Is jouw website ook toe aan een make-over?

Kom bij ons langs!