Django training

Leer programmeren in Django met een eendaagse training!

Django is het grootste in Python geschreven open source webframework waarmee je in weinig tijd kwalitatief hoogwaardige web applicaties kunt ontwikkelen. De geordende opzet en structuur maakt deze projecten goed te onderhouden. 

Ik wil mij aanmelden

Tijdens deze training ga Je hands-on aan de slag en leer je in 8 uur tijd voldoende van Django om zelf een eenvoudige, maar volledige Django website te bouwen. Ook krijg je een goede dosis good practices mee.

De training bestaat uit vier blokken van twee uur. Ieder blok bestaat uit een stuk theorie waar je vervolgens onder begeleiding van de docent mee aan de slag gaat om de verworven informatie direct toe te passen, zodat deze beklijft.

De trainingsdag zal eindigen met een werkende applicatie en bovenal een concreet idee van wat Django zo aantrekkelijk maakt voor webontwikkelaars.

Deze cursus is bestemd voor webontwikkelaars die reeds een achtergrond hebben in Python, PHP, Java, .NET of een vergelijkbare taal.

Het doel van deze cursus is om de cursisten in één dag te laten zien wat de mogelijkheden van Django zijn, en hen via deze cursus kennis op te laten doen van de Django programmeertaal.

De cursus is bij uitstek geschikt voor bedrijven die benieuwd zijn of de combinatie Python en Django interessant is voor dagelijks gebruik binnen hun onderneming. Via deze cursus kunnen hun werknemers binnen afzienbare tijd daarop een antwoord formuleren.

Wat leer jij in onze Django training?

Wij leren je hoe je een Django website opzet en good practices hierbij. In deze praktische training komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

 • Installatie van Django op je eigen computer
 • Een project starten in Django, en good practices hierbij
 • De Django development server en shell gebruiken
 • Modellen definiëren en gebruiken middels de standaard API
 • Wijzigingen in modellen doorvoeren middels migraties
 • Opzetten en gebruiken van de Django admin omgeving, een kant en klare interface voor het bewerken van gegevens door eindgebruikers.
 • URL structuren opzetten en logisch ordenen
 • Views inzetten om de juiste variabelen op te halen en mee te geven aan templates
 • Templates op een slimme manier inzetten, waarmee je overbodige herhalingen voorkomt.
 • Formulieren gebruiken, voor validatie van invoer door eindgebruikers
 • Foutafhandeling
 • Vervolgstappen om zelf verder te leren, incl. hulpmiddelen en handige websites

Voor wie is de Django training bedoeld?

Deze training is geschikt voor bedrijven en personen die al over een basiskennis van Python beschikken en Django in willen gaan zetten.

Wat is het resultaat van deze Django training?

Na afloop van deze training heb je breed inzicht in de werking van Django en kun je zelfstandig een project starten en beheren. Tevens krijg je pointers mee naar de juiste tools en libraries, en leer je good practices waarmee je verstandige keuzes kunt maken binnen de vrijheden die Django je biedt.

Praktische zaken

Waar: op locatie

Tijdsduur: een halve dag (4 uur)

Prijs: € 395,- per persoon. Prijzen zijn ex. BTW en reiskosten.

Aantal deelnemers: Minimaal 4 deelnemers. Voor kleinere groepen kan de training in overleg bij ons op kantoor worden gegeven.

Vereisten: een laptop of vaste computer met internetverbinding

Contact: 020 – 737 0378 of mail info@go2people.nl

Ik wil mij aanmelden voor de Django training