Overview

Je hebt voor je bedrijf een nieuwe website laten maken en had verwacht dat het meteen storm zou gaan lopen. Helaas gaat het niet zoals je had verwacht. De bezoekersaantallen blijven gelijk en ook het aantal leads zie je nog niet toenemen. Herken je dit? En wat kun je eraan doen om dit te veranderen?

Wij helpen je om meer resultaten uit je website te halen, zodat je online succesvol kunt zijn. We doen door een uitgekiende serie trainingen. 

Trainingen

Om online succesvol te zijn, geven wij vijf masterclasses met de volgende onderwerpen:

Ieder van de masterclasses wordt gegeven door een expert op dit gebied. Tijdens iedere sessie is er veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen. De cursussen zijn praktisch ingericht zodat je direct de handvatten hebt om dit voor je eigen website toe te passen. Meer informatie over de specifieke onderwerpen die behandeld worden vind je door op de cursussen te klikken onderaan deze pagina.

Experts op online marketing

Iedere online masterclass wordt geleid door een expert op dat gebied. De trainers zijn dagelijks werkzaam op de vakgebieden waarover zij vertellen. Zij werken voor achtereenvolgens Stramark (SEO), De Communicatiemakers (Content marketing & storytelling), Tree Full of Scones (Branding) of Go2People Websites (conversie). Zo leer je van mensen die dagelijks ervaring hebben in het vakgebied waar jij over leert!

Een praktische insteek

  • Leer theorie gelijk toe te passen
  • Werk met uitdagende cases, gebaseerd op de werkelijkheid
  • Websites van cursisten staan centraal
  • Krijg gelijk feedback van een expert

De groep

De trainingen voor online succes worden gehouden in een kleine groep vanaf 4 tot maximaal 15 personen. Zo kan de begeleider genoeg individuele aandacht geven én zijn er genoeg mensen om van elkaar te kunnen leren. Ook is er voor en na elke cursus een borrel waar we de middag gezellig met elkaar kunnen afsluiten.