We zijn verhuisd en in de wolken!

Hè lekker, we zitten weer in de stad, op de gracht. Terug naar onze roots, alsof we nooit zijn weggeweest. Fietsend naar het werk, naar onze klanten, naar onze partners én naar het café. De titel liegt er niet om, wij zijn in de wolken!

Jullie hebben nog 2 weken…

Klopt, dat is allemaal best snel gegaan. En als Wim kon stuiteren, was ‘ie dat nog steeds aan het doen. Donderdag 11 september kregen wij te horen dat we het pand in Sloterdijk moesten verlaten. Donderdag 19 september zaten we hoog en droog op de Nieuwe Herengracht. Hartje centrum, aan de Weesperstraat, vast contract. Pats! Een achtbaan van jewelste.

Ach, het had eigenlijk niet beter kunnen uitpakken. Onze nieuwe werkplek is een verzamelgebouw met verschillende creatieve bedrijven, zoals Buro Rust, Brandstof, DSGN.FRM, Occhio en Txtworks Communication. Maar bovenal, leuke mensen, met wie we samen lunchen, zo nu en dan een borrel mee pakken en tafelvoetballen. Voor de kenners onder ons… inderdaad, het is een Deutsche Meister:)

Een klein stukje geschiedenis

Zo vanzelfsprekend dat we hier nu zitten, is dat allemaal niet. Het gebouw waar wij zijn gevestigd is één van de zogeheten Waterleidingpanden, die moesten wijken voor de aanleg van de metro in 1973. Dat zag er toen zo uit…

Drie pareltjes op een rij

Stadsherstel, redder van monumenten en beeldbepalende panden in Amsterdam, begon in 1991 met de restauratie van deze panden. En dat resulteerde in deze pareltjes…

Mi oficina es su oficina

Fijne klant, relatie, partner, vriend of vriendin. Alhoewel we in onze nieuwe kantoor de laatste puntjes nog op de ‘i’ moeten zetten, ben je meer dan welkom. We hebben heerlijke koffie, een melkschuimer, muziek, een bank en de koelkast is gevuld. En no worries, we zijn ook nog aan het werk.

We zien jullie graag!

Niels, Timo, Thomas & Wim

Reacties

Arne Mast zegt:

Hoi Wim en andere crew van go2people,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe behuizing! Fijn voor jullie, zo weer in de stad!

Heel veel succes en plezier,

Arne

Reageren

go2people zegt:

Hoi Arne, dank voor je positieve reactie!

Reageren

David zegt:

Hoi Thomas, Wim, Timo, Niels,
Leuke spot en leuke foto zo van bovenaf genomen. En ik hoef ook niet meer dat pokke eind naar Sloterdijk te fietsen om bij jullie te komen tafelvoetballen. Alleen wat ik nou niet snap in bovenstaand verhaal is dat jullie nieuwe pand heeft moeten wijken voor de aanleg van de metro in 73, maar ik lees ook dat stadsherstel in 91 met restauratie is begonnen….
En volgens mij zitten jullie ook in een echt oude pand.
Grt David

Reageren

go2people zegt:

Hi David. Jouw reistijd is inderdaad op zijn minst gehalveerd! Met de komst van de metro in 1973 zijn de Waterleidingpanden zo’n beetje met de grond gelijk gemaakt. Stadsherstel heeft deze panden vervolgens in ere hersteld, door deze weer op te bouwen in de oude staat. Dit komt voornamelijk terug in de gevels van de verschillende panden.

Reageren

Laat een reactie achter