Copywriting

Afspraak maken

Copywriting voor organisaties

Ben je op zoek naar overtuigende teksten voor bijvoorbeeld productpagina’s, dienstenbeschrijvingen of blogs? Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen. Of je nu een gloednieuwe website lanceert of je huidige teksten een opknapbeurt nodig hebben, onze ervaren copywriters staan voor je klaar. Met een scherp oog voor de juiste toon, grammaticale precisie en een heldere structuur zorgen ze voor een aantrekkelijke teksten die bezoekers met plezier lezen. Zo worden ze geïnspireerd om niet alleen door de content te navigeren, maar ook om tot actie over te aan.

Wat is copywriting?

Onze copywriter zorgt ervoor dat je websiteteksten SEO-optimaal zijn, wat een belangrijk onderdeel is van de teksten. SEO (zoekmachineoptimalisatie) betekent dat je webpagina’s goed vindbaar zullen zijn op Google voor bezoekers en potentiële klanten wanneer zij een zoekopdracht invullen. De copywriter krijgt dit voor elkaar door gebruik te maken van de juiste woorden, zinnen en tekststructuur.

Onze copywritingdiensten

Op het gebied van copywriting bieden wij ondernemers volgende diensten aan:

  • SEO Redactie (het schrijven van geheel nieuwe webteksten)
  • SEO Eindredactie (het herschrijven van bestaande webteksten)

Intakegesprek en verder verloop

Samen met jou kijkt onze copywriter in een intakegesprek naar jouw wensen. Ook brengt zij het karakter van jouw bedrijf, de juiste tone of voice en juiste schrijfstijl in kaart, die aansluit bij de bezoekers van jouw website. De toon van een advocatenkantoor kan nogal eens afwijken van bijvoorbeeld een online babyshop 😉 

Het belang van blogs en cases op je website

Door blogs te schrijven over onderwerpen waar jouw doelgroep op zoekt, word je beter gevonden via zoekmachines door potentiële klanten. Door middel van blogs licht je jouw expertises uit, wat resulteert in vertrouwen bij potentiële klanten en daarmee een grotere afname van je product. Door consistent blogs te plaatsen laat je aan jouw doelgroep zien dat je (online) actief bent als ondernemer.

In cases laat je je afgeronde projecten zien aan potentiële klanten, waardoor zij een beeld krijgen van jouw kwaliteit en werk. Dit geeft hen meer vertrouwen. Wil je graag een consistent blog of een pagina met de nieuwste cases, maar heb je hier zelf de vaardigheden of de tijd niet voor? Ook dan biedt onze copywriter uitkomst!