SEO Copywriting voor jouw website

86,25 per uur

SEO Copywriting voor MKB- en ZZP’ers

Ben je een ondernemer met een eigen website, en heb je daarvoor pakkende teksten nodig voor bijvoorbeeld productenpagina’s, dienstenpagina’s of misschien wel een blog, dan kun je gebruikmaken van onze SEO copywriting dienst voor ondernemers.

Misschien heb je wel een nieuwe website waarvoor nieuwe teksten nodig zijn of zijn de huidige teksten toe aan een opfrissing. In beide gevallen kun je terecht bij onze copywriter. Met de juiste toon, perfecte toepassing van grammatica en spelling, en een heldere tekstopbouw, zorgt zij voor een aansprekende website waar je bezoekers zich prettig doorheen lezen, om vervolgens je volgende klant te worden.

Wat is SEO Copywriting?

Onze copywriter zorgt ervoor dat je websiteteksten SEO-optimaal zijn, wat misschien wel het belangrijkste onderdeel is van de teksten. SEO (‘zoekmachineoptimalisatie’) betekent dat je webpagina’s goed vindbaar zullen zijn op Google voor bezoekers en potentiële klanten wanneer zij een zoekopdracht invullen. De copywriter krijgt dit voor elkaar door gebruik te maken van de juiste woorden, zinnen en tekststructuur.

Onze copywritingdiensten

Op het gebied van copywriting bieden wij ondernemers volgende diensten aan:

  • SEO Redactie (het schrijven van geheel nieuwe webteksten)
  • SEO Eindredactie (het herschrijven van bestaande webteksten)
SEO copywriting voor websiteteksten van ondernemers

Prijzen SEO copywriting

Afhankelijk van het aantal pagina’s, de dienst én de moeilijkheidsgraad van het onderwerp van de teksten, stellen we een offerte op. Ons uurtarief is:

  • Redactie: 86,25 euro per uur 
  • Eindredactie: 86,25 euro per uur
  • Intakegesprek: 86,25 euro per uur 

Hier zit één correctieronde bij inbegrepen voor de eerste 5 webpagina’s. Na controle van deze pagina’s door de klant, maakt onze copywriter de gehele opdracht af.

Intakegesprek en verder verloop

Samen met jou kijkt onze copywriter in een intakegesprek naar jouw wensen. Ook brengt zij het karakter van jouw bedrijf, de juiste tone of voice en juiste schrijfstijl in kaart, die aansluit bij de bezoekers van jouw website. De toon van een advocatenkantoor kan nogal eens afwijken van bijvoorbeeld een online babyshop 😉 

Het belang van SEO blogs en/of cases op je website

We bieden ook het schrijven van een terugkerend blog of cases aan voor op je website.

Door blogs te schrijven over onderwerpen waar jouw doelgroep op zoekt, word je beter gevonden via zoekmachines door potentiële klanten. Door middel van blogs licht je jouw expertises uit, wat resulteert in vertrouwen bij potentiële klanten en daarmee een grotere afname van je product. Door consistent blogs te plaatsen laat je aan jouw doelgroep zien dat je (online) actief bent als ondernemer.

In cases laat je je afgeronde projecten zien aan potentiële klanten, waardoor zij een beeld krijgen van jouw kwaliteit en werk. Dit geeft hen meer vertrouwen.

Wil je graag een consistent blog of een pagina met de nieuwste cases, maar heb je hier zelf de vaardigheden of de tijd niet voor? Ook dan biedt onze copywriter uitkomst!

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in

Plan een gesprek in

Bespreek je copywriting wensen voor jouw website met onze projectmanager Laura!

Neem contact op