Strategie & Concept

Offerte: Op aanvraag

Strategie & Concept – Waar het allemaal mee begint

De concepten die we ontwikkelen beginnen altijd bij de klanten van onze opdrachtgever. Zij bepalen namelijk op hun beurt weer het succes van onze klant. Hoe kunnen wij, met ons product, aan hen een toegevoegde waarde bieden?

Personages van vlees en bloed – Persona’s

Wie is de bezoeker van jouw website? Om ervoor te zorgen dat de website optimaal aansluit bij de beleving van de klant, willen wij graag weten wie jouw klanten zijn.

We gebruiken onder andere kwantitatief onderzoek, klantinterviews, workshops, vissenkomsessies en focusgroepen om in de huid te kruipen van de doelgroep. Op basis van alle informatie ontwikkelen we één of meerdere persona’s. Dit is een fictief personage, die we uitwerken tot een persoon van vlees en bloed en jouw klantengroep een gezicht geeft.

Het resultaat is dat we op deze manier jouw website veel beter kunnen vormgeven.

Wat is de belevingswereld van jouw klanten?

Persona’s bieden een gedetailleerd inzicht in de belevingswereld van jouw klanten. Wat zijn hun wensen, doelen en uitdagingen? Waar liggen ze ’s nachts wakker van en waar dromen zij van? Welke waarde ontlenen zij aan jouw product of dienstverlening? Door goed te luisteren en te analyseren, brengen we helder in kaart wat jouw klanten en potentiële klanten belangrijk vinden.

De online experience van jouw website

De inrichting, vormgeving en functionaliteiten van jouw website stemmen we hier vervolgens op af. Zo ondervonden wij bij de website van Expereo dat bezoekers direct willen weten:
• of Expereo wereldwijd kan leveren;
• of Expereo professioneel en betrouwbaar is;
• of Expereo capaciteit heeft;
• en welke diensten Expereo aanbiedt.

Daarom ontwikkelde wij een website die opent met foto’s van wereldsteden. Hiermee laat Expereo zien dat zij internationaal opereert en vermogen heeft. Ingrediënten voor een professionele en betrouwbare organisatie, die worden versterkt door de presentatie van transparante cases. Tevens kunnen bezoekers direct navigeren naar de diensten die Expereo levert. 

Jouw klant gaat op reis en neemt mee?

Dus welke thema’s prikkelen en welke niet? Welke informatie is essentieel en nodigt de bezoeker uit om langer op de website te blijven? Wat moet naar de voorgrond en wat kan naar de achtergrond?

Je bezoekers willen de informatie die zij belangrijk vinden makkelijk kunnen vinden. Door de doelgroep centraal te stellen in de strategie en het concept, werken we samen naar een professionele website toe die converteert.

In samenwerking met onze partner Sound Business maken we een complete analyse van jouw doelgroep en haar wensen en behoeftes.

Al onze diensten:

• Techniek & CMS – Wij maken jouw website in WordPress
• Zoekmachine optimalisatie – Wil je beter gevonden worden in Google?
• Webdesign & webdevelopment – Onze werkwijze in webdesign & webdevelopment
• MailChimp Nieuwsbrieven – Ontwerpen en bouwen van nieuwsbrieven in jouw huisstijl
• Service & Hosting – Service, hosting & onderhoud van je website

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in