WordPress CMS

Wij maken jouw website in WordPress

Als liefhebbers van dit open-source systeem, bouwen wij vrijwel alle websites in dit systeem. Dat zijn websites met een perfecte achterliggende techniek die goed gevonden worden in Google.

Het is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk en snel jouw website zelf kunt beheren. Websites van grote merken en bedrijven, zoals CNN en The New York Times, zijn hiermee gebouwd. Wereldwijd draait 19% van alle websites op op dit systeem.

WordPress is Open Source Software

Het is zogenaamde open source software. De broncode is openbaar, zodat een grote groep developers continue kunnen werken aan doorontwikkeling van dit systeem. De broncode van is licentievrij, zodat je nooit afhankelijk bent van één producent. Tevens beschikt WordPress over talloze plugins, waarmee iedere gewenste functionaliteit in jouw website kan worden geïntegreerd. Denk hierbij aan het toevoegen van formulieren, een nieuwsbrief, social media en Google analytics.

handleiding WordPress Go2People Websites BV

Wil je weten hoe WordPress werkt?

Download dan ons gratis E-book: de Nederlandse handleiding WordPress

Wij bouwen thema’s in WordPress

Alles wat wij creëren is toegespitst op de wensen en doelstelling van onze klanten. Dat is altijd het uitgangspunt en dat betekent maatwerk. Wij bouwen onze eigen thema’s in WordPress, zodat iedere website perfect aansluit bij de identiteit van onze klant.

Gemakkelijk je website beheren met WordPress

“Ze laten je los, maar niet in de steek” is een uitspraak van één van onze relaties. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gemakkelijk de inhoud van hun website kunnen beheren. Zonder dat hiervoor de hulp van een programmeur moet worden ingeschakeld. Met WordPress als Content Management Systeem kun je zelf teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen en aanpassen. Eenvoudig en snel.

Blogs over WordPress:

Voordelen en nadelen van een WordPress thema
MailChimp koppelen aan je WordPress formulieren
Verbeter de snelheid van je WordPress website in 5 stappen
Optimaliseer je website met gratis WordPress SEO door YOAST